Apropant els valors a les escoles

pixelada_2

L’equip format per M. Antònia Jané i  Maria Ramon, voluntàries de Mans Unides, van fer una presentació a 37 nois i noies de 1r d’ESO de l’IES Roseta Mauri de Reus, per tal de conscienciar sobre els valors que ens han de guiar. Va ser una exposició sobre què signifiquen els serveis que tenim al primer món; la importància de dedicar temps i diners a ajudar els països que no en gaudeixen, i informar de què representen les ONG.

A continuació, es va explicar el conte introductori sobre la Índia, Quan les catifes somriuen. Seguidament M. Antònia va explicar la seva vivència del Viatge a l’Índia que va ser seguida amb interès creixent, i màxima atenció dels alumnes. Va exposar uns quants projectes que es realitzen en diferents àmbits: social, agrícola, sanitari…

Els nois i noies van quedar molt sorpresos de la realitat d’aquell país, i es va cloure l’acte amb el regust de no haver tingut més temps per a preguntes i aclariments.

 

 

Comparteix! FacebookTwitterEmailGoogle+

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>