Jornades de Formació de voluntaris

pregària

El Centre del Seminari ha acollit les Jornades de Formació de voluntaris i voluntàries de Mans Unides de Tarragona. S’ha iniciat la jornada amb una pregària.

Maria Ramon, voluntària, ha explicat les vivències del viatge de formació a El Salvador on ha visitat els projectes que Mans Unides desenvolupa per fomentar: l’organització i producció de les comunitats rurals liderades per dones, la agricultura orgànica sostenible, la cultura de pau en àrees urbanes marginals, entre d’altres.

Luiggi Sarrias, professor d’UIC i Universitat de Navarra, ha exposat la importància de les xarxes socials a les ONG. Una eina important per sensibilitzar, ensenyar la feina feta, informar, demanar col·laboració i arribar a un públic més jove.

Esther Freijanes, presidenta, ha presentat la campanya 2018 i els nous reptes que té la delegació de Tarragona desprès d’un any ple d’activitats. Ha finalitzar la jornada amb un dinar de germanor.

Comparteix! FacebookTwitterEmailGoogle+

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>