Exposició projecte cofinançat Aj. Tarragona a Guatemala

COCODE 1 (5) 2

El 16 de novembre es va inaugurar l’exposició sobre Gua temala que es pot visitar fins el 30 de novembre a la Sala d’Àmbit Cultural d’El Corte Inglés. És una mostra fotogràfica del projecte cofinançat pel departament de Cooperació de l’Ajuntament de Tarragona.

El projecte es desenvolupa a la regió occidental de Guatemala, habitada per comunitats que han estat molt afectades pels fenòmens naturals. Es vol preparar a la població davant desastres naturals i emergències.

Comparteix! FacebookTwitterEmailGoogle+

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>