Xerrada El Corte Inglés

2

La sala d’àmbit cultural de El Corte Inglés va aplegar persones interessades en no malbaratà aliments, conèixer quines pràctiques no fem bé a la llar, com millorar-les per aprofitar millor els aliments. El ponent, Sr. Angel Royo va respondre a un gran nombre de preguntes i dubtes formulats pels assistents.

Mans Unides va recordar que hi han 815 milions de persones al món que no poden menjar mentre es malbarata 1/3 del que produïm. Cal prendre consciència d’aquesta realitat i reduir el rebuig a les nostres llars, així contribuirem a lluitar contra el malbaratament i la fam al món.

Comparteix! FacebookTwitterEmailGoogle+

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>