Concert Gospel Viu Choir

Grup

Les més de 70 veus del Cor Gospel Viu Choir han omplert de gom a gom el Teatre de Tarragona de música, ritme, somriures i solidaritat per donar suport a un projecte educatiu per als nens i nenes que treballen a les fàbriques de maons de Pune (Índia).

Hem escoltat i sentit noves emocions amb el seu espectacle Reload, sota la direcció de Moisès Sala, que han fet vibrar i participar a tot el públic i el més important, donar una oportunitat de futur als infants d’aquestes famílies tribals que viuen sota el llindar de la pobresa.

Esther Freijanes, Presidenta de Mans Unides de Tarragona, agraïa al Cor la seva actuació altruista, gràcies al Gospel som capaços de sumar esforços i treballar conjuntament per a un objectiu comú, donar noves oportunitats als infants més vulnerables de Pune.  Ha agraït el patrocini de l’Ajuntament de Tarragona i molt especialment a la Conselleria de Cultura per la seva implicació i l’èxit de l’esdeveniment.

Comparteix! FacebookTwitterEmailGoogle+

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>