RODA PREMSA

1

Aquest matí, Begoña Floria, tinent alcalde de l’Ajuntament de Tarragona, ha presentat el concert “Reload: The Gospel Viu Choir”. El concert organitzat per Mans Unides i patrocinat per l’Ajuntament de Tarragona i la Diputació es destinarà a l’escolarització dels nens i nenes que treballen a les fàbriques de maons de Pune(Índia).

The Gospel Viu Choir, sota la direcció de Moisès Sala, està considerada la formació de gospel més important de Catalunya.

Comparteix! FacebookTwitterEmailGoogle+

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>