Berenar fam

Mans Unides ha celebrat el Berenar de la Fam al Col·legi del Sagrat Cor presidit pel Sr. Arquebisbe, Jaume Pujol, diverses autoritats municipals de Tarragona i el director del col·legi.
IMG_0671

La presidenta de Mans Unides, Esther Freijanes, ha donat la benvinguda al centenar d’ assistents i ha comentat les xifres sobre la fam del darrer informe de la FAO que afecta actualment a 815 milions de persones. Durant el 2016 s’han realitzat 604 projectes de desenvolupament sostenible en 58 països amb una inversió de 40 milions d’euros i han donar esperança a 234.000 persones.

La recaptació del berenar es destina a un Programa educatiu per a infants que treballen a les fabriques de maons de Pune (Índia), on es beneficiaran 600 nens i nenes. El soci local que liderarà aquest programa és ISC (Indian Sponsorship Commitee).

Ha agraït a tots els presents l’esforç de venir en un dia on les condicions climatològiques no han estat les idònies i agraeix al grup AG Planning l’aportació desinteressada de la xocolata i coca pel berenar.

Dona les gràcies al col·legi del Sagrat Cor per la seva disposició i als petits comerços de la ciutat que han col·laborat amb diversos obsequis pel sorteig celebrat al final del berenar. El Sr. Arquebisbe ha adreçat unes paraules de cloenda de l’acte.


Comparteix! FacebookTwitterEmailGoogle+

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>