Viatge de formació a El Salvador

IMG-20171004-WA0000

Mº Ramon, voluntària de Mans Unides del Vendrell, està de viatge de formació a El Salvador on visita alguns dels projectes que està fen Mans Unides. El primer, en un poblat de 171 habitants en plena selva, on 10 dones han muntat un forn de pa per abastir la zona, l’apoderament de les dones és una de les prioritats de Mans Unides. Tot el poblat, grans i petits, els han sortit a rebre amb una gran alegria.

El segon, una aula d’alfabetització on 30 persones de totes les edats aprenen a llegir i escriure amb un respecte i alegria que emociona.

Comparteix! FacebookTwitterEmailGoogle+

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>