Agraïment a PROMAS jardineria

Mans Unides de Tarragona agraeix a PROMAS Jardineria la seva implicació i col·laboració en el projecte que ha permès portar aigua potable a Kikombo (Tanzània) del que se’n beneficien 3.000 persones. L’empresa ha destinat un percentatge dels seus beneficis anuals al projecte.

Gràcies a això, ara l’aigua arriba al poble per gravetat, s’emmagatzema en un dipòsit i es distribueix a la població mitjançant una xarxa amb 15 punts de subministra, entre ells l’escola de primària i secundària, evitant a dones i nens caminar llargues distàncies per portar aigua des de tolls o fonts que, al no estar protegits i estar contaminats, afecten negativament causant diverses malalties a la població.

Comparteix! FacebookTwitterEmailGoogle+

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>