Figuerola es compromet amb Mans Unides

La Cooperativa de Figuerola del Camp va acollir el Sopar de la Fam en benefici de Mans Unides.

20170428_223001

Voluntàries de Mans Unides van presentar la campanya 2017 “El món no necessita més menjar. Necessita més gent compromesa”. Es va visionar el vídeo de la campanya i es van presentar els projectes de desenvolupament que es volen finançar a l’Índia, Nicaragua i Madagascar.

Al final es va sortejar un pernil entre els 33 assistents a l’acte. La recaptació va ser de 475 euros que es destinaran als projectes d’enguany.

 

Comparteix! FacebookTwitterEmailGoogle+

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>