Mans Unides presenta la seva campanya 2017


“EL MÓN NO NECESSITA MÉS MENJAR. NECESSITA MÉS GENT COMPROMESA”

Maquetación 1

El 7 de febrer de 2017, Mans Unides presenta la nova campanya anual amb el lema “EL MÓN NO NECESSITA MÉS MENJAR. NECESSITA MÉS GENT COMPROMESA” i, per això, celebrarà diversos esdeveniments al voltant del diumenge 11 de febrer, dia en què se celebra a tota Espanya la Jornada Nacional de Mans Unides.

Aquesta Campanya s’emmarca dins el Trienni de Lluita contra la Fam (2016-2018) en què Mans Unides està treballant per donar resposta a les causes i problemes que provoquen la fam al món. Durant tot l’any 2017, Mans Unides posarà èmfasi en tres qüestions essencials i urgents per acabar amb la pobresa i la fam al món com són:

  • el malbaratament d’aliments
  • la lluita contra l’especulació alimentària
  • el compromís amb una agricultura respectuosa amb el medi ambient

Per Mans Unides, solucionar el problema de la fam passa per acompanyar els més pobres, reforçar el dret a l’alimentació dels petits productors, contribuir al canvi cap a uns sistemes alimentaris més justos i educar per a una vida solidària i sostenible.

Dates clau sobre els actes de Campanya

• DIMARTS 7 DE FEBRER  a les 19h, conferència a la sala de la Cambra de Comerç de Tarragona a càrrec de Mn. Josep Frigola Ribas, pare blanc, missioner durant 20 anys a Burkina Faso i més de 20 anys a Níger, autor del llibre “Una vida per a Àfrica”. Amb la conferència “Missió i Cooperació” explicarà la importància dels projectes de desenvolupament com a motor per a aconseguir una major autonomia de les persones i una major implicació dels destinataris a fi de garantir que els projectes perduren en el temps.

• DIVENDRES 10 DE FEBRER a les 19h, Dia del Dejuni Voluntari es celebra amb una eucaristia presidida pel Sr. Arquebisbe Jaume Pujol a l’església de Sant Antoni de Pàdua. Com a gest de suport als 795 milions de persones que pateixen fam en el món. Mans Unides proposa donar l’import del nostre menjar d’aquest dia als projectes de desenvolupament que realitza l’organització a tot el món.

• DIUMENGE 12 DE FEBRER, el segon diumenge de febrer de cada any, es celebra la Jornada Nacional de Mans Unides, des de fa 58 anys. Aquest dia, totes les esglésies fan una col·lecta per donar suport als projectes de lluita contra la fam i la pobresa de Mans Unides.

• DIMECRES 22 DE FEBRER de 9:30 a 17h, 23ena Marxa de la Solidaritat en què hi participaran alumnes de secundària de 10 centres educatius de Tarragona, la recaptació es destinarà a la “Construcció de 4 aules de batxillerat” a Antananarivo (Madagascar) . Sortida al matí des del Camp de Mart i arribada a la tarda a la plaça de la Font.

Comparteix! FacebookTwitterEmailGoogle+

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>