Nova Presidenta-Delegada de Mans Unides

A finals de desembre el Sr. Arquebisbe Jaume Pujol va nomenar nova Presidenta-Delegada de Mans Unides a Tarragona a la Sra. Esther Freijanes Sangroniz.

Esther_3

 Esther Freijanes Sangroniz és llicenciada en Econòmiques per la UPF i en Dret per la URV i ha ocupat diversos càrrecs en diferents empreses en activitats relacionades amb el servei al client, operacions i projectes. És voluntària de l’organització exercint tasques en l’àrea d’estratègia i qualitat.

La nova presidenta manifesta la necessitat de que l’organització segueixi mantenint el compromís de treballar per als més necessitats perquè tenim un deute amb ells i amb aquestes grans dones que, fa quasi 60 anys, van decidir declarar la guerra a la fam i van plantar la llavor del que avui és Mans Unides.

Esther Freijanes substitueix en la seva funció a Teresa Feliu.

Comparteix! FacebookTwitterEmailGoogle+

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>