Conferència “Mans Unides i la cooperació espanyola”


L1100550

A la sala d’Àmbit Cultural d’El Corte Inglés, es va impartir la conferència “Mans Unides i la cooperació espanyola” a càrrec de Paloma Vogel.

Paloma Vogel, llicenciada en psicologia i cooperant de Mans Unides com a tècnica de l’AECID (Agencia Española de Cooperación Internacional para el Desarrollo), va exposar, des de la seva àmplia experiència al Senegal, Equador i Filipines, les raons i la importància de la cooperació a favor de les comunitats indígenes i oblidades per tal que puguin ser visibles i gestionar la seva pròpia supervivència com a pobles.

La cooperació té un impacte positiu en la població, permet que els governs locals siguin més sensibles a les necessitats de la seva gent, incrementa la capacitat de diàleg i la participació.

També es va inaugurar a la mateixa sala l’exposició “Esmeraldas, cacau per la sobirania alimentària”, projecte cofinançat per l’Ajuntament de Tarragona.

Comparteix! FacebookTwitterEmailGoogle+

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>