Marxa de la solidaritat 2016

horitzontal

“Volem veure un món millor i més feliç”

El dia ha acompanyat als més de 700 joves que han participat a la Marxa de la Solidaritat. Una caminada de 15 quilòmetres amb l’objectiu de sembrar solidaritat a Angola.

Cada participant busca patrocinadors entre els seus amics i familiars que fan una aportació per cada quilòmetre recorregut. La recaptació es destina a la millora d’una escola a Sumbe (Angola) que beneficiarà a 3.000 joves.

Representants de cada centre han llegit uns manifests sobre la Pau, pobresa, tolerància, justícia, desigualtats, conflictes, voluntariat, refugiats i solidaritat.

La presidenta de Mans Unides ha agraït la participació i implicació dels joves així com dels 10 centres educatius que any rere any fan possible que la Marxa arribi a la seva 22ena edició.

Al Loreto, els alumnes han ofert actuacions musicals i lúdiques on hem escoltat música rap, gospel, lírica i danses, gimnàstica rítmica, sevillanes, entre d’altres actuacions.

El bon ambient i la participació del joves ha estat la nota dominant durant tota la jornada. L’acte ha finalitzat a la plaça de l’ajuntament amb la lectura del projecte davant tots els assistents.

Alguns dels comentaris dels centres que han participat a la Marxa: “La Marxa de la Solidaritat, una gran jornada de convivència i educació en valors”, “Volem que totes les nostres inquietuds volin molt i molt alt, volem veure un món millor i més feliç”.

Comparteix! FacebookTwitterEmailGoogle+

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>