Exposició a l’Espai Jove Kesse

Vida de la dona a l’Índia a través de la imatge

dona_Índia

Del 14 al 30 de juliol exposició de Mans Unides al Espai Jove Kesse a Tarragona sobre “24 hores en la vida d’una dona a l’Índia”.

Diferents imatges que resumeixen el treball diari de la dona a l’Índia: anar a buscar aigua i llenya, cuidar els animals i les terres, atendre el lloc de venda al mercat, tenir cura de la família,… i sempre amb un somriure als llavis.

Comparteix! FacebookTwitterEmailGoogle+

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>