Compromís amb la pobresa

Sopar de la fam a Riudoms

A Sudanese girl displaced from Muhajiriya carries jerricans in Zam Zam IDP's camp in Al Fasher

 

El Casal Riudomenc acollirà un esdeveniment solidari “Sopar de la fam” de Mans Unides, serà dissabte 28 de febrer a les 20:30h. La recaptació es destinarà a un projecte de desenvolupament de Mans Unides. L’acte s’emmarca dintre la Campanya 56 de Mans Unides.

Tiquets: quiosc “Ca la Borrassa”, estanc carrer Nou, parròquia de Sant Jaume.

cartell Sopar de la Fam

 

 

 

Comparteix! FacebookTwitterEmailGoogle+

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>