Exposició el desafiament de la fam

Escoles del ZER L’Aglà

expo_fam_h

 

Les escoles que formen el ZER L’Aglà faran un repàs visual i gràfic sobre la fam al món a través de l’exposició “El desafiament de la fam al món” de Mans Unides. Durant una setmana, els alumnes de primària de les escoles Licorella de Gratallops (1-4 desembre), Serra Major de La Vilella Baixa (9-12 de desembre) i Pius XII de El Molar (15-19 de desembre) veuran quin és l’estat de la situació de la fam, les seves causes i que poden fer ells per posar el seu gra de sorra per combatre la fam al món.

Estarà oberta a les famílies, una estona, en les hores de finalització de les classes (13:00h i a les 17:00h).

expo_fam_3

Comparteix! FacebookTwitterEmailGoogle+

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>