EL MUSICAL AL COR de Broadway a Barcelona

Concert solidari de Mans Unides

 

MÈXIC_68031_LIV h

Concert solidari de Mans Unides

Diumenge 30 de novembre a les 19 h a l’ Auditori de Catalunya- La Pedrera de Tarragona podreu gaudir de la interpretació dels musicals de Broadway més famosos “El MUSICAL al COR, de Broadway a Barcelona”.

El concert compta amb la participació desinteressada de la Coral Santa Rosalia, dirigida per Natàlia Casasús i Jordi Boltà, formada per 65 cantaires, amb l’acompanyament de quatre grans músics que enriqueixen les versions corals dels grans hits de Broadway. Jordi Soler i Francesc Pagès, al piano, Ciscu Aguilera, bateria i Gilberto Rivero, saxo.

El concert té com a finalitat la recaptació de fons per finançar un projecte de desenvolupament agrícola a l’estat de Veracruz (Mèxic).

El tiquet donatiu és de 10€ i es pot reservar a la Delegació de Mans Unides, Rambla Nova, 119, A, 2n, 2a, telèfon 977 244 078, o bé, a la taula de Mans Unides instal·lada a El Corte Inglés, els dies del 25 al 29 de novembre

model cartell

Comparteix! FacebookTwitterEmailGoogle+

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>