El món en femení

Exposició i xerrada sobre la situació de la dona

horit

El 24 d’octubre Mans Unides va fer una xerrada titulada “La Feminització de la Pobresa”.

Aquesta tingué lloc a la Biblioteca Municipal de Roda de Berà, a les 18 h i anà a càrrec de dues voluntàries de  l’ONGD. El tema, sempre punyent, suscità una interessant diàleg, per part del públic assistent.

La xerrada clausura l’exposició “El Món en Femení”, que estigué exposada durant un mes a les dependències del Patronat Municipal de la localitat. Aquesta activitat forma part de la col·laboració de Mans Unides amb la Central de Biblioteques de Tarragona del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

 

 

Comparteix! FacebookTwitterEmailGoogle+

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>