Nou internat per a nens a Tato

El berenar de la fam recapta 1.870€ 

berenar_h

 

Amb motiu de la celebració del “Dia Internacional de lluita contra la pobresa”, Mans Unides ha organitzat el berenar de la fam amb 160 assistents. Hi han participat diferents consellers de l’Ajuntament de Tarragona i representants de diversos departaments de la Generalitat.

La presidenta de Mans Unides ha compartit l’experiència del viatge a Ruanda amb motiu de la inauguració del Centre Parroquial i d’Ajuda Social a Kampanga, promogut per l’Arxidiòcesi de Tarragona, amb un petit vídeo on s’han mostrat imatges de diferents projectes finançats per Mans Unides.

El Sr. Arquebisbe, Jaume Pujol ha explicat als assistents les seves vivències i impressions sobre aquest país africà, el seu esperit de superació, millora i ganes de formació.

El berenar s’ha celebrat al Col·legi del Sagrat Cor, la recaptació es destinarà a la construcció d’un internat a Tato (Índia) que beneficiarà a 80 nens. Té un cost de 45.270€ i una durada de 9 mesos.

Per finalitzar, s’han sortejat diferents obsequis entre els assistents donats per diferents comerços de la ciutat. Hem d’agrair a l’empresa AG Planning i Fleca-Flaquer la seva col·laboració desinteressada en aquest acte.

Comparteix! FacebookTwitterEmailGoogle+

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>