Esperança al Senegal

Programa Karonghen 

Paloma Vogel, tècnica de Mans Unides va impartir la conferència d’inici de campanya de Mans Unides amb el títol “Senegal on no hi arriba ningú”. Gràcies al programa Karonghen hi ha esperança al Senegal.

Són 28.000 persones d’una vuitantena de pobles que han vist canviar la seva situació gràcies a Mans Unides i l’Agència Espanyola de Cooperació al Desenvolupament.

Es van presentar els projectes que es volen finançar durant el 2013: Índia, Cisjordània, Sierra Leone, El Salvador.

Teresa Feliu va agrair la solidaritat de tots els col·laboradors, simpatitzants i socis. Mans Unides va recaptar 48,1 milions d’euros a tot l’estat espanyol durant el 2012 i es van finançar 550 projectes.

130214_cambra_h130214_cambra_2130214_cambra_3130214_cambra_4130214_cambra_5

Comparteix! FacebookTwitterEmailGoogle+

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>