200 persones assisteixen a l’eucaristia de Mans Unides

50 anys del Dia del dejuni voluntari

A l’eucaristia d’inici de campanya de Mans Unides, presidida per l’arquebisbe Dr. Jaume Pujol, hi van assistir Mn. Joaquim Fortuny, Vicari General, Mn. Jordi Vila Consiliari de Mans Unides i Mn. Josep Pascual.

A l’homilia el Sr. Arquebisbe va destacar diferents exemples de projectes on Mans Unides treballa per millorar les condicions de vida de les dones a tot el món. Va recordar que l’Església sempre ha treballat i s’ha preocupat per trobar mitjans per tal d’aconseguir la promoció de la dignitat de la dona. Va agrair la tasca de totes les persones que col·laboren amb Mans Unides.

 Un any més, la Coral Augusta va acompanyar els cants de l’assemblea.

 

Missa_hMissa_1Missa_2Missa_3Missa_4Missa_5


  

 

 

 

 

Comparteix! FacebookTwitterEmailGoogle+

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>