Els alumnes de psicopedagogia coneixen el treball de la Fundació El Maresme

Experiència de cooperació a Nicaragua

Mans Unides va convidar a la cooperant Mª Jose Guixot, pedagoga i educadora social, que treballa a la Fundació El Maresme, per apropar l’experiència de la cooperació amb persones discapacitades als 30 alumnes de la Facultat de Psicologia de l’URV.

 La Fundació El Maresme és una entitat privada d’iniciativa social que treballa en l’àmbit de les persones amb discapacitat i té vinculació en el camp de la cooperació.Aquest any ha participat durant 3 mesos, en un projecte de cooperació a la ciutat de Granada a Nicaragua, assessorant i donant suport a un centre de nova creació per a persones amb discapacitat.

FacultatFacultat3Facultat2

 

 

Comparteix! FacebookTwitterEmailGoogle+

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>