42 assistents a la jornada de Mans Unides

Jornada diocesana de formació

L’1 de desembre, el Seminari de Tarragona va aplegar a les voluntàries de Mans Unides de la diòcesi de Tarragona per celebrar una jornada de formació.

Es van donar a conèixer les propostes i projectes de desenvolupament per al 2013 i es va presentar la campanya 54 “No hi ha justícia sense igualtat”.

Mn. Miquel Barbarà, professor de l’Institut Superior de Ciències Religioses Sant Fructuós, va impartir la conferència “Homes, dones. Persones”.

Voluntàries de Tarragona van presentar els projectes operació enllaç de Mans Unides, com s’escullen, s’executen i s’avaluen al llarg del temps. Es van visionar els curts guanyadors de la 3a edició del Concurs de clipmetratges. 

Dolors Sabaté, voluntària de Cambrils, va explicar la seva experiència al Marroc desprès de la visita a diferents projectes de desenvolupament de Mans Unides. 

Comarc_hComarc_4Com_7Com_8Com_9

Comparteix! FacebookTwitterEmailGoogle+

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>