Inaugurada una exposició de Mans Unides per a la lluita contra la pobresa

El hall de l’Ajuntament de Salou acull l’exposició “Vuit propostes per fer canviar el món” sobre els Objectius de Desenvolupament del Mil·lenni.

L’exposició vol donar a conéixer els compormisos per lluitar contra la pobresa i la fam. L’acte inaugural va ser presidit per l’alcalde de Salou, Pere Granados, el rector de Santa Maria, Santiago Soro, la delegada de Mans Unides, Teresa Feliu i és la primera activitat que realitza l’equip de voluntaris de Mans Unides d’aquesta localitat.

L’exposició es podrà visitar fins el 20 de juliol.


 

 

Comparteix! FacebookTwitterEmailGoogle+

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>