PROJECTE A SENEGAL

El projecte es durà a terme a 25 centres de sis diòcesis del Senegal  i està destinat a la promoció de la dona, que viu en una situació especialment precària a causa de la manca de recursos i de formació.

Mans Unides els anys 2008-09 va col·laborar en l’equipament de  10 centres de formació i el resultat va ser molt satisfactori. Actualment, les directores i monitores d’aquests centres tenen la necessitat d’ampliar la seva preparació.

Sol·liciten de Mans Unides ajuda per a la formació de 25 directores, 40 monitores i equipament per a 14 centres.

 

Beneficiaris directes: 815 persones

Beficiaris indirectes: 1.424 alumnes

Import: 36.322 €   Duració: 12 mesos

 

 

 

Comparteix! FacebookTwitterEmailGoogle+

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>